HTML

Csaló asztalos: Lázár Zsolt

csaló Lázár Zsolt asztalos

Friss topikok

Archívum

Galériaépítés? Bútorkészítés? Ne Lázár Zsolt asztalost!

2012.01.03. 17:22 ne_lazar_zsolt

 Galériakészítés vagy bútorépítés :

Ne a csaló Lázár Zsolt asztalost válasszák!ezzel a mobillal hirdet:

06-20-353-76-48

  • nem csinál semmit (de kifogások tárházáit ismeri)
  • lelép a pénzzel

 A galériaépítési átveréseket feltétlenül el kell olvasni! 

2 komment

Címkék: bútor asztalos csaló bútorkészítés galériaépítés galériakészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://nelazarzsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr723516944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyrrus · http://GaleriaEpites.hu 2013.02.25. 12:00:38

Tisztelt Blogtulajdonos!

Tudomásunkra jutott, hogy jelen bejegyzésében cégünk honlapjára mutató linket helyezett el. Ezt természetesen köszönettel vesszük, viszont azt mindenképpen szeretnénk kihangsúlyozni, hogy jelen cikkhez, annak szerzőjéhez, illetve az ebben szereplő személyhez semmilyen személyes, jogi vagy egyéb kapcsolat nem fűzi a Cyrrus Bt-t (feltételezem, élőben sem ismerjük egymást).

Mivel cégünknek nem célja bárkinek (főleg ismeretlenül) rossz hírnevét kelteni, kérjük, hogy a jövőben szíveskedjen a link elhelyezésekor feltüntetni, hogy a Cyrrus Bt (illetve linkelt weblap) nem a blog/honlap szerzőjének tulajdona. Nem szeretnénk, ha ebből esetleges félreértések, netán jogi viták adódnának a jövőben. Köszönjük!

A leírtak alapján feltételezem, átverés áldozatává váltak. Kívánom, hogy a jövőben se Önnek, se másoknak ne legyen hasonló, rossz tapasztalata, ami a szakmára szintén rossz fényt vet.

Üdvözlettel:
Oroszi Ágnes
Cyrrus Bt
galeria.hu
06-20/57-57-217

Hanka Panka79 2016.01.11. 10:04:52

Nem tudom hány embert vert át, de minket is. Úgy hogy a felesége a kolléganőm volt, lelépett fél millió forintunkkal, azóta sem lehet eléri. Rendőrség semmit nem tesz!!!! Csaló gazember, börtönben a helye !!
süti beállítások módosítása